För handläggare

Här finns information för handläggare.

För anhöriga

Här finns information för anhöriga.

Kontakta oss

Ta kontakt med oss redan idag.

/
/
/
/
/
Våra fyra gruppbostäder

Våra fyra gruppbostäder

Har du funderat på hur det är att bo på ett gruppboende, eller är du intresserad av hur våra gruppbostäder ser ut. Lansen Omsorg har fyra olika boenden som är belägna i Vimmerby och Södra Vi.

Alla våra gruppbostäder har sex rymliga lägenheter med en tillhörande gemensamhetsdel, där du exempelvis kan umgås med personalen och övriga boende, spela sällskapsspel, pyssla eller titta på tv.

När sommaren kommer gör vi det lite extra mysigt på den gemensamma uteplatsen som finns och grillar tillsammans, ta en kopp kaffe eller bara njuter av den härliga sommarvärmen.

Våra lägenheter

Alla lägenheter som finns i gruppbostäderna är rymliga med varierande storlekar, från 50-103 kvm. Exempelvis har lägenheterna separat sovrum, ett vardagsrum, fullutrustat kök, badrum med dusch och egen tvättmaskin/torktumlare. Även egen uteplats /balkong finns. Hos oss är husdjur välkomna i din lägenhet.

Egna husdjur är välkomna i din lägenhet.

Personal dygnet runt

Alla våra gruppbostäder har personal dygnet runt så att du kan känna en trygghet i att det alltid finns någon personal att tillgå när du behöver. Den omvårdnadspersonal som vi anställer har till exempel utbildning i form av behandlingspedagog, undersköterska eller annan likvärdig utbildning.

Söker du arbete hos oss, klicka här

Stor kompetens inom företaget

Lansen Omsorgs ledning har mångårig erfarenhet av verksamheter inom funktionsnedsättning, psykiatri och beroende och inom verksamheten återfinns bland annat tre föreståndare, två sjuksköterskor och en läkare. Personalens samlade kunskaper skapar en trygghet för både de som bor hos oss och även deras anhöriga.

Natursköna Vimmerby

I tätorten Vimmerby bor det drygt 8000 personer, och här finns en småstadsmiljö som präglas ända bak från 1600-talet och hör till en av Sveriges äldsta städer.

I stadskärnan ligger diverse handelsbutiker och söker du aktiviteter och nöjen finns ett utbud av alternativ att tillgå, såsom gym, bowlinghall, inomhusgolf och en biosalong .

Vimmerby har sitt kännetecken i sin småländska vackra natur och sin blomstrande turism och när man kommer hit är det är lätt att förstå varför Vimmerby är en så omtyckt och välbesökt stad.

Intill våra gruppbostäder återfinns Vimmerbys småländska vackra natur.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss, vi finns här för dig!

HandläggareAnhörigaÖvrig kontakt