För handläggare & uppdragsgivare

Vi är ett LSS-boende som erbjuder särskild stöd och service till vuxna män och kvinnor med Aspergers syndrom, utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd, personkrets 1. Gruppboende med totalt 6 nyrenoverade lägenheter och personal dygnet runt. Även i kombination med tilläggsproblematik vilket exempelvis kan innebära psykiatriska funktionsnedsättningar. Vi tar emot boende med omfattande tillsyns- och omvårdnadsbehov.

Kompetens – Kvalitet – Individualisering

Hos oss här på Lansen bestämmer de boende själva vilket stöd de behöver i vardagen av oss. De boende är med och inreder sin egen lägenhet, finns inte egna möbler ordnar vi det. En genomförandeplan upprättas och den boende är delaktig vid valet av boendecoach. De boende är med och bestämmer vilka aktiviteter – individuella och gemensamma – som önskas, vilken mat som ska lagas, när den ska lagas för att det ska passa den enskilde bra i vardagen. Verksamheten har tillstånd enligt 9 § punkt 9 LSS, personkrets 1 och finns i Vimmerby.

RAM-avtal

Lansen Omsorg AB har RAM-avtal med följande kommuner och kommunförbund:

  • Kommunförbundet Skåne
  • Nyköpings kommun
  • Strängnäs kommun
  • Enköpings kommun
  • Vallentuna kommun

Placeringshjälp

 Marcus Hamlin

Marcus Hamlin
VD

marcus.hamlin@lansenomsorg.se

Tfn 0492-77 00 61

 
Kontakta oss per telefon, bli uppringd eller lämna en förfrågan elektroniskt på länken till höger så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan lösa era placeringar.