Blåklockan

Lansen Omsorgs LSS 9:9 personkrets 1 Gruppbostad Blåklockan innehåller 6 nyrenoverade lägenheter i olika storlekar med särskild service för vuxna, från 72 till 103 kvm vilket i de större lägenheterna möjliggör parboende. 

AllrumGemensamt för lägenheterna är att de har separat sovrum, ett fullt utrustat kök, vardagsrum samt badrum med dusch och toalett med tvättmaskin och torktumlare. I boendet finns ordentligt tilltagna gemensamma utrymmen såsom gemensamt kök, två matplatser och allrum. I boendet finns även en anhöriglägenhet som kan användas kostnadsfritt av närstående på besök. Hos oss är även husdjur välkomna i lägenheterna.

LSS-boendet Blåklockan ligger centralt i Södra Vi som ligger strax utanför Vimmerby. I Södra Vi finns en ICA-butik, post, bibliotek, tandläkare, frisör, pizzeria m.m. Till Vimmerby åker vi dagligen för daglig verksamhet, för att uträtta ärenden eller bara för att spela bowling, gå på gym, fika eller skola.

Adressen hit är Djursdalavägen 2C i Södra Vi. För att enkelt hitta till boendet klicka på kartlänken "Hitta hit" i menyn till höger.

Lägenhet

Kök